Beställning av sagobok

Fyll i nedanstående formulär så kommer vi att skicka dig ett inbetalningskort så snart som möjligt. Sedan när vi tagit emot pengarna skickar vi dig boken/böckerna så snart vi kan, normalt 1-2 veckor senare.

Priset för en sagoberättare är 185 Kr i bokhandeln. Om du beställer via internet så kostar den enbart 140 Kr. Dock måste vi ta betalt för porto och hantering, detta kostar 35 Kr oavsett antal böcker. Just under denna period säljer vi dock till:

Nyhet!

Du kan också göra vår sagotest. Om du klarar allt rätt i denna får du boken till självkostnadspris!

Om du inte vill fylla i formuläret kan du sätta in pengarna på vårt Postgiro, 25 17 15 - 9. Fyll i namn, adress, tel nummer och antal böcker. Och skriv tydligt!

Antal Sagoberättare: 
Förnamn, Efternamn: 
Gatuadress:     
Postadress:     
Telefon:       

P.S. Om vårt formulär skulle vara tillfälligt sönder så kan du maila till oss på sagor@askero.se för att beställa. Eller ring 040 13 43 14 och tala med Anders Gren. Du kan också beställa genom att sätta in 175 SEK på vårt postgiro, 25 17 15 - 9. Glöm då inte att uppge din fullständiga adress, och skriv tydligt!

Och du, skulle du vilja ha en offert på ett större antal böcker så fyll i här istället. Sagoberättaren kan med fördel användas i undervisning på lärarhögskolar, till dagis och på sjukhus.

Askerö förlag, http://www.askero.se/ 

Sagoberättaren -  Kända sagorOm AskeröBeställJag tyckerMina sagotips